BYG DIN EGEN TV-PAKKE

Hos Boxer bestemmer du selv, hvor mange og hvilke tv-kanaler og streamingtjenester, du vil have. Vi giver dig altid frit valg mellem alle vores kanaler, og med Boxer Flex8 kan du også vælge op til 3 streamingtjenester. Vælger du Boxer Max er TV 2 PLAY, Viaplay og Dplay inkl. i din tv-pakke. 

DR-kanaler og nabolandskanaler

+

Udover tv-kanalerne og streamingstjenesterne i dit abonnement, får du også ekstra nabolandskanaler, når du er kunde hos Boxer. Og du kan selvfølgelig også se alle DRs kanaler med dit Boxer-udstyr.

DR-kanaler

+

Når du har Boxer-udstyr, kan du også se alle DRs kanaler. Du skal derfor ikke vælge dem, når du bestiller dine tv-kanaler hos Boxer.

      

Nabolandskanaler

+

Den tyske nabolandskanal ZDF, den svenske SVT1 og den norske NRK1 følger automatisk med i tv-abonnement hos Boxer*. Med Boxer Play, som du har fri adgang til som Boxer-kunde, kan du dog se hele otte nabolandskanaler*.

              

* Gælder ikke for kunder med Boxer TV 2-kort.

Om tv og streaming

+

Vi har gjort det nemmere for dig at se det, du vil, hvor du vil, og når du vil. Du skal bare vælge de kanaler, du vil se, så kan du se dem på dit tv eller på en af dine andre skærme med Boxer Play. Vil du også have streaming, som f.eks. Viaplay eller Dplay? Så kan du få det hele, her hos os.

Sådan virker Boxer Tv

+

Kort og godt: Du skal bruge kort, antenne og et modul eller en boks.

Boxer-kortet får du af os. Har dit tv ikke en kortholder kan du købe det i shoppen. Har du et ældre tv fra før 2011, kan du også få en Smartbox.

 • Boxer-kort - et kort til hvert tv

  Det først kort er gratis. Skal du bruge flere, kan du købe dem i shoppen for 399 kr. pr. stk. - din månedlige pris stiger ikke. Husk også at købe et tv-modul, så du kan sætte kortet direkte i dit tv.

 • Smart-antenne til dig i lejlighed

  Bor du i lejligheded, kan du nøjes med en lille smart-antenne. Den er ikke større, end den kan stå i vindueskarmen og tilmed super nem at tilslutte. Du bestiller den i shoppen.

 • Antenne til dig i hus

  Bor du i hus, kan du få os til at installere en antenne. Vi klarer installationen for dig og laver en kanalsøgning, så du bliver helt klar til at se tv. Det koster mindre, end du tror.

 • Boxer Tv-modul til dig med et nyere tv

  Har du et Boxer-godkendt tv med indbygget digital tuner og DVB-T2 (det har de fleste tv fra 2012 og frem), kan du bestille et Boxer Tv-modul i shoppen. Boxer-kortet indsættes i modulet, som indsættes direkte i dit tv. Et Boxer Tv-modul koster 399 kr. (engangspris).

 • Boxer Smartbox til dig med et ældre tv

  Har du et ældre tv med HDMI fra før 2012 uden kortlæser, kan du få glæde af vores Boxer Smartbox. Du bestiller den i shoppen. En Boxer Smartbox koster 799 kr. (engangspris).

Boxer Play

+
 • Har du tv fra Boxer, så har du også Boxer Play

  Når du har tv fra Boxer, har du automatisk fri adgang til Boxer Play. Så kan du se alle tv-kanalerne i dit abonnement på mobil, tablet, computer, Apple TV 4 samt via Chromecast overalt i Danmark og på din ferie i EU. Og du får ekstra nabolandskanaler med oveni. Gælder ikke kunder med Boxer TV 2-kort.

Streaming

+

Vælg streaming som det passer dig

Som Boxer-kunde kan du få streamingtjenester sammen med dine tv-kanaler. Se dine muligheder nedenfor og vælg det, som passer dig.

Allerede kunde

+

Der er masser af fordele med Boxer - og der bliver ved med at komme flere. Ud over frit valg af tv-kanaler og streamingtjenester kan du også få bedre, billig bredbånd. På Mine Sider finder du dit selvbetjeningsunivers, så du kan ordre alt det praktiske, når det passer dig. Og med Boxer Bonus er du automatisk med i månedlige konkurrencer om flotte præmier.

Mine Sider - dit selvbetjeningsunivers

+

Mine Sider får du det fulde overblik over dit abonnement. Du kan bl.a.

 • Se status på dit abonnement
 • Se dine fakturaer
 • Vælge betalingsform
 • Vælge og skifte tv-kanaler og streamingtjenester
 • Aktivere dine streamingtjenester
 • Købe ekstra Boxer-kort og udstyr

Boxer Bonus

+

Princippet i Boxer Bonus er enkelt. For hver måned du er kunde hos os, får du et antal Bonuslodder, som er med i puljen, når vi trækker lod om masser af flotte præmier. Jo længere du er kunde, jo flere Bonuslodder får du. Du er automatisk med og behøver ikke foretage dig noget.

 • Som kunde hos Boxer får du Bonuslodder hver måned. Antallet af Bonuslodder afhænger af, hvilket abonnement du har, og hvor længe, du har været kunde hos os. Du kan tjene ekstra Bonuslodder, hvis du hjælper os med nogle få oplysninger, f.eks. din e-mail. Læs mere på Mine Sider

 • Vi trækker 920 glade Boxer Bonus-vindere årligt. Vi trækker lod om præmierne den 10. i hver måned, og vi finder mindst 75 vindere hver måned. Hvis du er en af de heldige vindere, får du direkte besked pr. e-mail.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL (FAQ)

+

Hvilke tv-pakker kan jeg få hos Boxer?

+

Hos Boxer bygger du din egen tv-pakke og kan selv blande de tv-kanaler og streamingtjenester, som du gerne vil have i dit abonnement. Se vores forskellige abonnementer og mulige kombinationer af tv- og streaming-kanaler her 

Får jeg adgang til DR-kanaler og nabolandskanaler med min tv-pakke?

+

Som kunde hos Boxer har du selvfølgelig adgang til de tv-kanaler og streamingtjenester, der indgår i dit abonnement. Derudover får du adgang til alle DRs kanaler og op til otte nabolandskanaler. Se hvilke nabolandskanaler du kan få adgang til med din Boxer tv-pakke her 

Kan jeg få streamingtjenester i min tv-pakke?

+

Med en tv-pakke fra Boxer vælger du selv, hvilke tv-kanaler, der skal indgå i dit abonnement. Dette gælder også streamingtjenester, som du har mulighed for at tilvælge på lige niveau som de almindelige kanaler. På den måde får du alle dine tv-kanaler og streamngtjenester samlet i ét abonnement. Se Boxers udvalg af streamingtjenester her 

Hvilket udstyr skal jeg bruge for at se tv med et Boxer-abonnement?

+

For at se tv med Boxer, skal du bruge et Boxer-kort, en antenne og et modul eller en boks. Boxer-kortet får du med dit abonnement. Læs mere om udstyr til Boxer her

Hvad er Boxer Play?

+

Når du bliver kunde hos Boxer, får du samtidig et personligt login til Boxer Play. Med Boxer Play har du adgang til hele din tv-pakke på mobil, tablet, computer, Apple TV 4 og Chromecast ikke bare i Danmark, men også i resten af EU. Bliv klogere på Boxer Play her 

Hvad er Boxer Bonus?

+

Som kunde hos Boxer er du med i Boxer Bonus, som er vores månedlig lodtrækning af masser af flotte præmier til heldige abonnenter. Vi har 920 heldige Boxer Bonus vindere hvert år, og som kunde hos Boxer deltager du helt automatisk i den store lodtrækning. For hver måned du er kunde hos Boxer, modtager du et antal Bonuslodder, så du hele tiden forbedrer dine vinderchancer. Læs mere om Boxer Bonus her