Boxer Play

+

Med Boxer Play kan du se tv på computer, tablet og smartphone, Apple TV 4 samt via Chromecast - både når du er hjemme eller på farten. Du kan se alle tv-kanalerne i dit tv-abonnement samt otte nabolandskanaler.

Du kan tilknytte op til fem enheder til dit Boxer Play-abonnement, og det er muligt at se tv på to enheder ad gangen.

Oprettelse og brug

+

Sådan kommer du i gang

Når Boxer Play er del af dit tv-abonnement, modtager du automatisk en e-mail med et aktiveringslink, hvis du har oplyst din e-mailadresse til os. Klik på linket i denne e-mail, hvorefter du vil blive guidet igennem et oprettelsesflow. Du kan også klikke her for at aktivere Boxer Play

Derefter skal du blot indtaste din e-mailadresse eller dit kundenummer og følge vejledningen.

 

Manglende e-mail i forbindelse med oprettelse

Hvis vi ikke har din e-mailadresse, eller hvis e-mailadressen ikke er registreret korrekt, vil du ikke modtage e-mailen med aktiveringslinket. Du skal i stedet kontakte vores kundeservice på tlf. 7033 2033, så hjælper de dig med at komme i gang. Tjek eventuelt først, om e-mailen ligger i din spam-mappe.

Håndtering af enheder

Du kan maksimalt tilknytte fem enheder til dit abonnement. Chromecast tæller ikke som enheder. Registrering af enheder sker helt automatisk, når du logger ind. Hvis du logger ind med mere end fem enheder, vil den først registrerede enhed automatisk blive fjernet.
 

Glemt/nyt password

Dit password skal bestå af

 • Mindst 10 tegn
 • Mindst ét lille bogstav
 • Mindst ét stort bogstav
 • Mindst ét tal

Har du glemt dit password, så klik på fanen "LOG IND" i Boxer Play-menuen og derefter på "Glemt password?” Herfra vil du blive vejledt i at ændre dit password.

BEMÆRK: Det er ikke muligt at ændre eller få nyt password i app'en på Apple TV. Benyt i stedet app'en på en smartphone, tablet eller browser.

Opdatering af Boxer Play

De fleste enheder er indstillet til automatisk at søge efter opdateringer. Men for at være helt sikker kan du i App Store/Google Play søge på "Boxer Play", så vil du finde den seneste version.

 

Kvalitet og dataforbrug

Afspilning af kanaler sker i samme kvalitet og tilpasses automatisk den hastighed, som du har til rådighed på din bredbåndsforbindelse. Vi anbefaler en bredbåndsforbindelse på minimum 4 Mbit/s. Hvis din båndbredde ikke er høj, kan du i Boxer Play indstille, hvilken kvalitet du vil afspille kanalerne i. På den måde kan du sikre en mere stabil afspilning. Som tommelfingerregel bruger man gennemsnitlig 1 GB data pr. time.

Enheder og understøttelse

+

Du kan benytte Boxer Play på disse enheder

 • iPad
  iPad 2017, Air, Mini 2, Pro eller nyere.
  Forudsætter iOS 11 styresystem eller nyere.
 • iPhone
  iPhone 5S eller nyere.
  Forudsætter iOS 11 styresystem eller nyere.
 • Apple TV
  Forudsætter Apple TV 4 generation.
 • Android-enheder
  Vi understøtter langt de fleste Android-enheder, dog ikke Lenovo, Medion LifeTab, MTK og enheder understøttet af Mediatek processor.
  Forudsætter Android 6.0 styresystem eller nyere.
 • Computer
  Chrome og Safari.
 • Casting
  Chromecast 1., 2. og 3. generation og Chromecast Ultra.
   

BEMÆRK

 • Boxer Play er en dansk service og kan benyttes overalt i Danmark samt på din ferie i EU.
 • Kræver internet hos valgfri udbyder med min. 4 Mbit/s.

Tips og fejlfinding

+

Problemer med at åbne app'en

Hvis Boxer Play app’en fryser, kan du prøve at lukke app’en og genstarte. Vær opmærksom på at app’en skal lukkes helt ned og ikke køre i baggrunden.

Billedkvalitet og stabilitet

Problemer med billedkvaliteten kan have flere årsager.  I mange tilfælde vil det skyldes den hastighed, som du oplever på din bredbåndsforbindelse.

 • Tjek om hastigheden på din bredbåndsforbindelse er minimum 4 Mbit/s. Tjek din hastighed her
 • Hvis din enhed er tilsluttet via wi-fi, så tjek om signalet er stærkt nok. Prøv eventuelt at finde et sted med bedre dækning.
 • Er du tilsluttet via mobilt bredbånd, så tjek om du har tilstrækkelig dækning indendørs. Du kan finde vejledning på dit mobilselskabs hjemmeside.

Det kan altid være en god idé at prøve at genstarte din router og/eller den enhed, som du benytter.

Chromecast 

Når du caster via Chromecast, skal både din enhed og din Chromecast være tilsluttet samme bredbåndsforbindelse.

 • Er cast-ikonet inaktivt i Boxer Play-afspilleren, kan det skyldes, at din Chromecast ikke er tilsluttet samme bredbåndsforbindelse som din enhed (smartphone/tablet).
 • Oplever du ustabilt billede, kan du tjekke hastigheden på både din bredbåndsforbindelse og dit wi-fi. Tjek din hastighed her Du kan også prøve at genstarte din enhed og din Chromecast.

Find yderligere hjælp til Chromecast 


Boxer Play i udlandet

Hvis du er på ferie i EU- og EØS-lande, kan du tage Boxer Play med, og du vil kunne se de samme tv-kanaler, som du kan se i Danmark på Boxer Play.

Det koster ikke ekstra at tage dine tv-kanaler med i EU/EØS, men der kan være omkostninger forbundet med den datatrafik, du bruger, hvis du streamer uden at være forbundet via wi-fi.

Andre streamingtjenester

+

Hos Boxer kan du få streamingtjenester sammen med dine tv-kanaler. Har du en eller flere streamingtjenester i dit tv-abonnement, får du automatisk en e-mail, der forklarer hvordan du kommer i gang. Tilmeldingen foregår på Mine Sider.

TV 2 PLAY

+

Kunder med Boxer Max, Boxer Mix, Boxer TV 2-pakken samt Boxer Mini med Tilvalgspakken Boxer TV 2 Plus har fri adgang til TV 2 Play Basis med reklamer. Kunder med Boxer Flex8 kan vælge tjenesten som en af de otte kanaler, og kunder med Boxer Mini (uden Tilvalgspakken Boxer TV 2 Plus) kan tilkøbe tjenesten til 39 kr./md. på Mine Sider. 

Sådan kommer du i gang

Du får automatisk en e-mail angående tilmelding, når du køber en tv-pakke, der giver adgang til TV 2 PLAY. BEMÆRK: Der kan gå op til 24 timer, før du modtager e-mailen. Du kan også tilmelde dig på Mine Sider

Når du har tilmeldt dig TV 2 PLAY, kan du se indholdet via en browser på din computer eller ved at installere TV 2 PLAY app'en på din mobil, tablet eller Smart TV.

Tekniske udfordringer

Hvis du har udfordringer med TV 2 PLAY, skal du kontakte TV 2 support. Du kan også finde mere information her

 
BEMÆRK: Har du allerede TV 2 PLAY Basis med reklamer, som du betaler for direkte til TV 2, så sørger TV 2 automatisk for at opsige det, så snart du har tilmeldt dig via Boxer. Har du et andet TV 2 PLAY-abonnement, skal du selv opsige det hos TV 2, hvis du ikke ønsker flere forskellige abonnementer.

Viaplay

+

Med Boxer Max får du fri adgang til Viaplay Film & Serier. Har du Boxer Flex8, kan du vælge den som en af dine 8 kanaler.

Sådan kommer du i gang

Du får automatisk en e-mail angående tilmelding, når du køber en tv-pakke, der giver adgang til Viaplay. BEMÆRK: Der kan gå op til 24 timer, før du modtager e-mailen. Du kan også tilmelde dig på Mine Sider

Når du har tilmeldt dig Viaplay, kan du se indholdet via en browser på din computer eller ved at installere Viaplay app'en på din mobil, tablet eller Smart TV.

Tekniske udfordringer

Hvis du har udfordringer med Viaplay, skal du kontakte Viaplay support. Du kan også finde hjælp her

BEMÆRK: Har du allerede abonnement på Viaplay Film & Serier, som du betaler for, så skal du selv opsige det hos Viaplay.

Dplay

+

Som Boxer-kunde får du fri adgang til Dplay Underholdning uden live-kanaler t.o.m. 31/8-2020 (gælder ikke kunder med Boxer TV 2-kort). Fra 1/9-2020 har kunder med Boxer Max og Boxer Mix fortsat fri adgang til tjenesten, og kunder med Boxer Flex8 kan vælge tjenesten på lige fod med tv-kanalerne.

Sådan kommer du i gang

Du får automatisk en e-mail angående tilmelding, når du køber en tv-pakke, der giver adgang til dplay. BEMÆRK: Der kan gå op til 24 timer, før du modtager e-mailen. Du kan også tilmelde dig på Mine Sider

Når du har tilmeldt dig Dplay, kan du se indholdet via en browser på din computer eller ved at installere Dplay app'en på din mobil, tablet eller Smart TV.

Tekniske udfordringer

Hvis du har udfordringer med Dplay, skal du kontakte Dplay support. Du kan også finde hjælp her

BEMÆRK: Har du allerede abonnement på Dplay Underholdning, som du betaler for, så skal du selv opsige det hos Dplay.

Nickelodeon Play

+

Som Boxer-kunde får du fri adgang til Nickelodeon Play, hvis Nickelodeon-kanalen er en del af dit tv-abonnement.  

Det er en forudsætning, at du har oprettet login til Boxer Play, da det er dit login til Boxer Play, som du skal benytte til at logge på Nickelodeon Play. BEMÆRK: Der kan gå op til 24 timer, fra du har oprettet login til Boxer Play, til du kan benytte samme login til Nickelodeon Play.


Sådan kommer du i gang

Nickelodeon Play-appen kan downloades i App Store og Google Play. Når du har hentet app'en, skal du gøre følgende:

 • Åbn app'en og klikke på tandhjulet
 • Vælg muligheden "Log ind for at se flere afsnit"
 • Vælg "Kom godt i gang"
 • Vælg Boxer som udbyder
 • Indtast samme e-mail og password, som du benytter til Boxer Play

 

Det kan du se på Nickelodeon Play
 • Serier som Avatar, Alvin og de frække jordegern, Svampebob firkant, Ninja Turtles m.m.
 • Mindre spil inden for det kendte Nickelodeon univers

App’en findes både i en gratisversion og en premiumversion. Premiumversionen er dog gratis for alle Boxer-kunder, der har Nickelodeon i deres tv-abonnement.

Streamingtjenester med Boxer Bredbånd

+

Med produktet "Boxer Bredbånd & Streaming" får du adgang til TV 2 PLAY, Viaplay og Dplay, og derigennem får du desuden adgang til mange populære live-kanaler, som du kan se via tjenesterne. Du får altså ikke tv-kanalerne i dette abonnement via din antenne. Læs mere om de enkelte tjenester og hvordan du kommer igang nedenfor.

TV 2 Play

+

Kunder med Boxer Bredbånd & Streaming har fri adgang til TV 2 PLAY Favorit med reklamer, der både giver adgang til fem live-kanaler fra TV 2 samt hele det store arkiv på TV 2 PLAY.

Sådan kommer du i gang

Du får automatisk en e-mail angående tilmelding, når du køber Boxer Bredbånd & Streaming. BEMÆRK: Der kan gå op til 24 timer, før du modtager e-mailen. Du kan også tilmelde dig på Mine Sider.

Når du har tilmeldt dig TV 2 PLAY, kan du se indholdet via en browser på din computer eller ved at installere TV 2 PLAY app'en på din mobil, tablet eller Smart TV.

Tekniske udfordringer

Hvis du har udfordringer med TV 2 PLAY, skal du kontakte TV 2 support. Du kan også finde mere information her

 
BEMÆRK: Har du allerede  TV 2 PLAY Favorit med reklamer, som du betaler for direkte til TV 2, så sørger TV 2 automatisk for at opsige det, så snart du har tilmeldt dig via Boxer. Har du et andet TV 2 PLAY-abonnement, skal du selv opsige det hos TV 2, hvis du ikke ønsker flere forskellige abonnementer.

Viaplay

+

Kunder med Boxer Bredbånd & Streaming har fri adgang til Viaplay Film & Serier, der giver adgang til det store arkiv hos Viaplay.

Sådan kommer du i gang

Du får automatisk en e-mail angående tilmelding, når du køber Boxer Bredbånd & Streaming. BEMÆRK: Der kan gå op til 24 timer, før du modtager e-mailen. Du kan også tilmelde dig på Mine Sider

Når du har tilmeldt dig Viaplay, kan du se indholdet via en browser på din computer eller ved at installere Viaplay app'en på din mobil, tablet eller Smart TV.

Tekniske udfordringer

Hvis du har udfordringer med Viaplay, skal du kontakte Viaplay support. Du kan også finde hjælp her

BEMÆRK: Har du allerede abonnement på Viaplay Film & Serier, som du betaler for, så skal du selv opsige det hos Viaplay.

Dplay

+

Kunder med Boxer Bredbånd & Streaming har fri adgang til Dplay Underholdning, der både giver adgang til Kanal 4, Kanal 5, Animal Planet, Discovery Channel, TLC og ID Investigation Discovery samt det store arkiv hos Dplay.

Sådan kommer du i gang

Du får automatisk en e-mail angående tilmelding, når du køber Boxer Bredbånd & Streaming. BEMÆRK: Der kan gå op til 24 timer, før du modtager e-mailen. Du kan også tilmelde dig på Mine Sider

Når du har tilmeldt dig Dplay, kan du se indholdet via en browser på din computer eller ved at installere Dplay app'en på din mobil, tablet eller Smart TV.

Tekniske udfordringer

Hvis du har udfordringer med Dplay, skal du kontakte Dplay support. Du kan også finde hjælp her

BEMÆRK: Har du allerede abonnement på Dplay Underholdning, som du betaler for, så skal du selv opsige det hos Dplay.