Omlægning af tv-antennesignalet

Den 2. juni 2020 er der sket en omlægning af tv-antennesignalet. Ændringerne er sket på baggrund af en politisk beslutning, hvor frekvenser over 700 MHz skal frigøres til mobiltelefoni. Læs mere på DRs hjemmeside her

Omlægningen har medført, at dit tv skal have DVB-T2 udstyr, for at du kan se dine tv-kanaler. Dette gælder både Boxers kanaler og DRs kanaler. Helt konkret betyder det, at du enten skal have et tv, der er fra 2012 eller nyere (hvor der er indbygget DVB-T2), eller du have en boks dit tv.

Har du sort skærm? Lav en kanalsøgning

+

Har du fået sort skærm på dit tv efter omlægningen, skal du starte med at lave en kanalsøgning. Se her hvordan du gør

Får du ingen kanaler frem?

+

Kommer der ingen kanaler frem efter endt kanalsøgning, så skyldes det, at du ikke har udstyr med DVB-T2. Du skal derfor enten have et nyt tv eller en boks. 

Mangler du enkelte kanaler og/eller står kanalerne dårligt

+

Hvis du efter endt kanalsøgning, ikke får alle dine kanaler frem, eller oplever du, at kanalerne f.eks. pixelerer (står utydeligt på skærmen), så kan det være, at du har brug for et teknikerbesøg. Vi beder dig derfor om at kontakte kundeservice, så vi kan finde den bedste løsning til dig. Tel: 7033 2033.

HUSK: Du kan altid se dine tv-kanaler på Boxer Play.

Spar 50 % på en boks

+

Hvis du får brug for en boks, kan du med fordel bestille en Boxer Smartbox på Mine Sider. Som Boxer-kunde får du nemlig 50 % rabat, så prisen kommer ned på 399, 50 kr./stk. (normalpris 799 kr./stk.). Gælder kun ved bestilling på Mine Sider, og så lager haves.