HJÆLP TIL DIN REGNING

Sådan betaler du din regning

+

Hox Boxer bliver du faktureret en måned forud, og du modtager også din regning månedligt. Vi har tre forskellige betalingsformer - du skal selv vælge din ønskede betalinsgform på Mine Sider. 

Automatisk kortbetaling 0 kr./md.

+

Automatisk kortbetaling er en gebyrfri betalingsmetode, hvor du anvender dit betalingskort til at betale for dit abonnement. Du tilmelder dit kort via Mine Sider, og hver måned trækker vi automatisk for dit abonnement på den konto, som er tilknyttet dit betalingskort.

Tilmelding

  • Du kan tilmelde dig automatisk kortbetaling på Mine Sider.
  • Ved tilmelding inden den 5. i en måned vil den automatiske kortbetaling blive benyttet til den næstkommende faktura.

  • Du kan anvende alle danske udstedte internationale kreditkort: Visa, Visa Electron (Visa debit), Mastercard og Dankort.

  • For at automatisk kortbetaling kan være gebyrfri, sendes alle fakturaer elektronisk via e-mail. Du skal derfor have en e-mail for at kunne benytte automatisk kortbetaling.

Sikkerhed og brug

  • Boxer anvender en betalingskort løsning fra Payex, som er godkendt efter internationale sikkerhedsstandarder (PCI DSS – Payment Card Industry Data Security Standard). Payex er underlagt løbende kontrol for at sikre, at betalingskortløsningen altid overholder gældende sikkerhedsstandarder for kortbetaling.

  • Boxer opbevarer de sidste 4 cifre i dit kortnummer samt udløbsdato på dit kort, for at vi kan minde dig om, hvis dit kort snart er ved at udløbe samt for at synliggøre for dig hvilket kort, du har tilmeldt til automatisk kortbetaling. Dette vil du altid kunne se på Mine Sider.

  • Hvis dit kort er blevet misbrugt, kan du på Mine Sider skifte til et nyt betalingskort eller ændre betalingsmetode til Betalingsservice eller papirfaktura. Husk også at kontakte din bank.

Afmelding, udløb og skift af kort

  • På Mine Sider kan du let afmelde og skifte dit betalingskort. Det er også her, at du kan skifte til en anden betalingsmetode, hvis ikke længere ønsker at benytte automatisk kortbetaling.
  • Som en ekstra service udsender vi en påmindelse om, at det tilmeldte betalingskort er ved at udløbe ca. 14 dage før udløbsdatoen. Så har du mulighed for at opdatere dine kortoplysninger i tide.

Betalingsservice 9,75 kr./md.

+

Du har mulighed for at tilmelde dit Boxer-abonnement til Betalingsservice. Så er du sikker på, at regningen altid bliver betalt til tiden. Du kan tilmelde dig på Mine Sider.

Papirregning 35 kr./md.

+

Du kan vælge at modtage din regning med brev, hvorefter du skal indbetale beløbet via girokort. 

Manglende betaling

+

Betaler du ikke regningen senest på forfaldsdatoen, sender vi en rykker. Vi pålægger et administrationsgebyr på 100 kr. ved udsendelse af denne rykker.

Rykkeren skal betales med det samme. Hvis vi ikke modtager betalingen straks, slukker vi for dine betalingskanaler. Så snart vi har registreret din betaling, åbner vi for signalet igen. Der kan gå op til fem hverdage, fra du betaler din udestående faktura, til vi har registreret din betaling og kan genåbne dit signal.

Udebliver betalingen fortsat efter slukning af tv-signalet, sender vi 20 dage efter forfaldsdatoen et inkassovarsel med et gebyr på 100 kr. Hvis du stadig ikke betaler din faktura, overgår sagen til inkasso.

Hvis du har modtaget et brev fra Lowell om dit udestående til os, kan vi desværre ikke hjælpe dig i vores Kundeservice. Vi beder dig i stedet kontakte Lowell på tel. 3373 4160.

Det koster det

+

Det kan koste op til 2.850 kr. i inkassosalær afhængig af, hvor meget du skylder:

Beløb du skylder Boxer Inkassosalær
0 kr. - 1.000 kr 400 kr.
1.001 kr. - 2.500 kr. 700 kr.
2.501 kr. -  5.000 kr. 1.000 kr.
5.001 kr. - 10.000 kr. 1.300 kr.
10.001 kr. - 25.000 kr. 1.700 kr.
25.001 kr. - 50.000 kr. 2.250 kr.
 50.001 kr. - 100.000 kr. 2.850 kr.

Genåbning af signal

+

Der kan gå op til fem hverdage, fra du betaler din udestående faktura, til vi har registreret din betaling og kan genåbne dit signal.