Velkommen til kundeservice

Vi er altid klar til at hjælpe, uanset om du har spørgsmål til din faktura, eller hvis der er noget teknisk, der driller. Kan du ikke finde svar her på siden, så ringer du bare til os, eller du kan udfylde en af vores blanketter.

Kontakt os

+

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Såfremt din henvendelse omhandler tekniske udfordringer med tv, bredbånd eller streaming, anbefaler vi, at du kontakter os telefonisk, når du er ved dit udstyr. Du er også velkommen til at sende en besked via blanketten KONTAKT OS nederst i højre hjørne. Og så kan du i øvrigt med fordel skrive til os via Facebook: www.facebook.com/boxertv/ 

HUSK: Er du allerede Boxer-kunde, kan du på Mine Sider nemt selv skifte tv-kanaler, tilmelde dig dine streamingtjenester, se dine fakturaer og meget mere. Gå til Mine Sider

Telefon

+

KUNDESERVICE & TEKNISK SUPPORT: 7033 2033

  • Mandag-torsdag kl. 9-17
  • Fredag kl. 9-16
  • Lørdag kl. 10-16 (kun teknisk support)
  • Lukket søn- og helligdage.

BEMÆRK: Når du ringer til os med et spørgsmål til teknik, er det vigtigt, at du har adgang til det udstyr der driller, da vi laver fejlsøgningen, mens vi taler sammen.


SALG: 7033 4033

  • Mandag-torsdag kl. 9-17
  • Fredag kl. 9-16
  • Lukket lør-, søn- og helligdage.

Brev

+

Boxer A/S
Postboks 1004
1014 København K
Att.: Kundeservice

Driftsinformation

+

Aktuel status - Boxer Play

+

Tirsdag den 28. september

Det er desværre ikke muligt at logge på Boxer Play lige nu. Vores teknikere er på sagen, og vi håber på en hurtig løsning.

Aktuel status - tv

+

Fredag 1. oktober 2021 - Nexø

Vi udfører vedligehold på senderen i Nexø i tidsrummet fra kl. 8 til kl. 16. Husk at du kan se dine kanaler på Boxer Play.

 

Aktuel status - bredbånd

+

Ingen planlagte afbrydelser/servicearbejde.