Velkommen til kundeservice

Vi er altid klar til at hjælpe, uanset om du har spørgsmål til din faktura, eller hvis der er noget teknisk, der driller. Kan du ikke finde svar her på siden, så ringer du bare til os, eller du kan udfylde en af vores blanketter.

Kontakt os

+

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Såfremt din henvendelse omhandler tekniske udfordringer med tv, bredbånd eller streaming, anbefaler vi, at du kontakter os telefonisk, når du er ved dit udstyr. Du er også velkommen til at sende en e-mail, og så kan du i øvrigt med fordel skrive til os via Facebook: www.facebook.com/boxertv/ 

HUSK: Er du allerede Boxer-kunde, kan du på Mine Sider nemt selv skifte tv-kanaler, tilmelde dig dine streamingtjenester, se dine fakturaer og meget mere. Gå til Mine Sider

E-mail

+

Vælg mellem emnerne og udfyld derefter blanketten. Så kontakter vi dig med svar hurtigst muligt. 

BEMÆRK: Såfremt din henvendelse omhandler tekniske udfordringer med tv, bredbånd eller streaming, anbefaler vi, at du kontakter os telefonisk, når du er ved dit udstyr.

Telefon

+

KUNDESERVICE & TEKNISK SUPPORT: 7033 2033

  • Mandag-torsdag kl. 9-17
  • Fredag kl. 9-16
  • Lørdag kl. 10-18 (kun teknisk support)
  • Lukket søn- og helligdage.

BEMÆRK: Når du ringer til os med et spørgsmål til teknik, er det vigtigt, at du har adgang til det udstyr der driller, da vi laver fejlsøgningen, mens vi taler sammen.


SALG: 7033 4033

  • Mandag-fredag kl. 10-16. Lukket weekend og helligdage.

Brev

+

Boxer A/S
Postboks 1004
1014 København K
Att.: Kundeservice

Driftsinformation

+

Aktuel status - tv

+

Der er i øjeblikket ingen planlagte afbrydelser.

Aktuel status - bredbånd

+

Der er i øjeblikket ingen planlagte afbrydelser.