Velkommen til kundeservice

Vi er altid klar til at hjælpe, uanset om du har spørgsmål til din faktura, eller hvis der er noget teknisk, der driller. Kan du ikke finde svar her på siden, så ringer du bare til os, eller du kan udfylde en af vores blanketter.

Kontakt os

+

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Såfremt din henvendelse omhandler tekniske udfordringer med tv, bredbånd eller streaming, anbefaler vi, at du kontakter os telefonisk, når du er ved dit udstyr. Du er også velkommen til at sende en e-mail, og så kan du i øvrigt med fordel skrive til os via Facebook: www.facebook.com/boxertv/ 

HUSK: Er du allerede Boxer-kunde, kan du på Mine Sider nemt selv skifte tv-kanaler, tilmelde dig dine streamingtjenester, se dine fakturaer og meget mere. Gå til Mine Sider

E-mail

+

KONTAKT VIA E-MAIL 
Du er velkommen til at sende en e-mail til kundeservice@boxertv.dk med dit spørgsmål. Husk at oplyse os om dit kundenummer, ordrenummer, programkortnummer eller fakturanummer – på den måde er vi sikre på at kunne finde dig i vores system, og så kan vi hurtigere hjælpe dig. Så kontakter vi dig efterfølgende med svar hurtigst muligt. 

Telefon

+

KUNDESERVICE: 7033 2033

 • Faktura og abonnement: Mandag-fredag kl. 9-17. Lukket weekend og helligdage.
 • Support tv: Mandag-fredag kl. 9-17. Lørdag kl. 10-18. Lukket søn- og helligdage.
 • Support bredbånd: Mandag-fredag kl. 9-17. Lukket weekend og helligdage.

BEMÆRK: Når du ringer til os med et spørgsmål til teknik, er det vigtigt, at du har adgang til det udstyr der driller, da vi laver fejlsøgningen, mens vi taler sammen.


SALG: 7033 4033

 • Mandag-fredag kl. 9-17. Lukket weekend og helligdage.

Brev

+

Boxer A/S
Postboks 118
1014 København K
Att.: Kundeservice

Driftsinformation

+

Aktuel status - tv

+

Tirsdag 18. februar 2020

Vi udfører vedligehold på følgende sendere: Hedensted, Kolding, Vejle, Varde, Aabenraa, Flensborg, Tommerup og Svendborg. Signalet vil derfor mangle på alle tv-kanaler fra kl. 00.00 til kl. 14.00. Afbrydelsen medfører, at du skal foretage en kanalsøgning efter kl. 14, når arbejdet er helt afsluttet.

Torsdag 20. februar 2020

Vi udfører vedligehold Hove-senderen, og signalet vil mangle på alle tv-kanaler fra kl. 10.15 til kl. 11.45. Husk at du kan se dine kanaler på Boxer Play

Aktuel status - bredbånd

+

Der er i øjeblikket ingen planlagte afbrydelser.

Arbejde på antennemasterne

+

Fra den 22. maj 2019 og cirka et år frem vil der blive udført arbejde på antennemasterne rundt omkring i landet. Det medfører, at du kan opleve sort skærm på dit tv. Arbejdet vil blive udført fra midnat og frem til kl. 14, hvorefter du skal foretage en kanalsøgning for at få adgang til dine tv-kanaler igen.

Kommende arbejder

 • 18/2-2020: Hedensted, Kolding, Vejle, Varde, Aabenraa, Flensborg, Tommerup og Svendborg.
 • 4/3-2020: Hove, Gladsaxe, Borups Allé, Lynetten og Helsingør.
 • 31/3-2020: Alle sendere

Allerede udført arbejde

 • 22/5-2019: Thisted.
 • 19/6-2019: Tommerup, Svendborg, Aabenraa og Flensborg.
 • 10/9-2019: Rø, Gudhjem, Hammeren og Nexø.
 • 9/10-2019: Vordingborg, Nakskov, Jyderup, Kalundborg, Skamlebæk, Hove, Gladsaxe, Borups Allé, Lynetten, Helsingør og Landskrona.
 • 15/1-2020: Videbæk, Viborg, Lemvig, Skive, Struer, Viborg By og Varde.

 

Bemærk

Arbejdet er en politisk beslutning og vil medføre frekvensændringer. Du kan også læse mere om arbejdet på DRs hjemmeside